İSTANBUL / SULTANGAZİ - Şair Abay Konanbay Anadolu Lisesi

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlendiğimiz turnuvalarımızda şampiyon takımlarımızla yemekte buluştuk.Turnuvalarda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmelerinize,hizmet ve desteklerinden dolayı Bilican Kebab Restaurant sahibi Nesim Balıkçı’ya teşekkür ederiz.

Kas

Beden eğitimi öğretmenlerimizce hazırlanan Dartımız giriş kat koridorumuza kurulmuş öğrencilerimizin beğenisini kazanmıştır

Kas

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ve mutlulukla kutladık. "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." diyen Kurucu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.  Programlarda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ekm

Okulumuzda bulunan 17 kulübümüzün çalışmaları toplantılarla devam ediyor.Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun konferans salonunda okul aile birliği genel kurul toplantısını yaptık 2023-2024 eğitim öğretim yılının yeni okul aile birliği yönetim kurulu üyelerini seçtik, katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür eder yeni yönetime başarılar, kolaylıklar dilerim.Okul müdürü Fatih Yıldız

Ekm

Cumhuriyetizin 100.yılı kutlamaları kapsamında Beden Eğitimi zümremizce organize edilen sınıflar arası futbol voleybol turnuvalarımız başladı.Emeği geçen öğretmenlerimize ve sahalarını kullanımımıza açan Gazi Mahallesi Spor Kulubune teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 1.SINAV PRORAMIMIZ VE ÖĞRENCİ SINAV UYGULAMA KURALLARINA AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ekm

Sınıf rehber öğretmenleri ve ders öğretmenleri ile görüşmek isteyen velilerimiz için veli görüşme saatlerine aşağıdan ulaşabilirisiniz.

T.C.

SULTANGAZİ KAYMAKAMLIĞI

Şair Abay Konanbay Anadolu Lisesi Müdürlüğü

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Tutanağı

1-Açılış ve Yoklama

2- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması

3-Gündem Maddelerinin okunması ve varsa ilave edilecek yeni maddelerin eklenmesi

4- Açık Oy Sistemi ile Üyeler Arasından Divan Başkanı ve Yazman Seçimi

5-Bir  Önceki  Döneme Ait Denetleme ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Görüşülmesi ve İbra Edilmesi

6-2023-2024 Döneminin Tahmini Bütçesinin Görüşülmesi

7-Dilek ve Temenniler.

8.Kapanış

Fatih YILDIZ

Okul MÜDÜRÜ

Toplantı 22 Ekim Günü  Saat:13:00 de Okulumuz Konferans Salonunda Yapılacaktır.

Eyl

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı etkinlikeri kapsamıda düzenleyeceğimiz  Futbol Turnuvası planlamaları kapsamında ve ayrıca kurulaçak olan spor kulübümüz ile ilgili Gazi Mahallesi Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Meşgul ALADA ile iştişareler de bulunduk. Kendilerine ve Gazi Mahallesi  Spor Kulübüne teşekkürlerimizi sunarız.

Eyl

15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü etkinliği okulumuz müdürü Fatih YILDIZ'ın katılımıyla konferans salonumuzda yapılmıştır. Emeği geçen tüm öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ağu

2023 yılı M.E.B yeniden yönetici atamaları kapsamında Küçükköy I.H.L Müdürü iken okulumuza atanan Fatih YILDIZ 01/08/2023 tarihi itibari ile okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Ağu

Okulumuz iç ve dış cephesi boyandı.Okulumuzu tüm boya badan işleemlerini yapan,üstlenen İstanbul Büyükşehir Belediyesine ,Destek Şube Ekibine teşekkürlerimizi sunarız.