İSTANBUL / SULTANGAZİ - Şair Abay Konanbay Anadolu Lisesi

YER :ŞAİR ABAY DURAĞI

TARİH:21 OCAK 2021

SAAT:10:30-18:30

KAN BAĞIŞI İÇİN DAVETLİSİNİZ...

ŞAİR ABAY KONANBAY ANADOLU LİSESİ TARİHÇESİ

Kas

2010 YILINDAN BERİ HER YIL DÜZENLİ BİR ŞEKILDE YAPILAN AŞURE ETKINLIĞIMIZ BU YILDA YAPILMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZİN ETKINLIĞIMIZE KATILIMI  VE AYRICA YAPIM -  DAĞITIM AŞAMASINDA YARDIMLARINI ESIRGEMEMELERI BIZI SEVINDIRMISTIR. GELENEKSEL HALE GELEN BU ETKINLIĞIMIZ CEVRE OKULLARA ORNEK OLMUSTUR. ETKINLIĞIMIZE KATILAN CEVRE OKUL MISAFIRLERIMIZE DE TESEKKUR EDERIZ.

Kas

OKULUMUZ KOORDİNATÖRLÜĞÜNU YAPTIĞI ERASMUS PROJEMIZ BU YILDA KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMEKTEDIR. PROJE KAPSAMINDA OKULUMUZ 5 ÖĞRETMENI SLOVAKYA ZIYARETINDE BULUNUP, PROJENIN GELECEĞI ICIN ONEMLİ KARARLARIN ALINDIĞI TOPLANTILARA KATILMISTIR. GELECEK SURECTE OĞRENCILERIMIZIN PROJE ICIN AKTIF SEKILDE ROL ALACAK OLMASI BIZLERI SEVINDIRMISTIR.

Haz

´Yazarlar Okullarda Projesi´ kapsamında, Hakan GÜNDAY ve Murat MENTEŞ gibi iki önemli yazar okulumuzda söyleşi gerçekleştirdi.

Haz

´Erasmus +´ kapsamında  Slovakya ,Romanya ve Portekiz ortaklığıyla yürütülen‘career planning for teenagers ’  adlı proje ile 20 öğretmen ve 32 öğrenci farklı kültürleri tanıma fırsatı bulmuştur .